Vrijkaartjes voor Animal Event 2016

Animal Event 2016Ook dit jaar staan we met het Katten Kenniscentrum Nederland weer op Animal Event op 6, 7 en 8 mei 2016 Beekse Bergen te Hilvarenbeek. En net als vorig jaar gaan we ook nu weer een aantal vrijkaartjes weggeven.

Van 3.500 naar 32.500 bezoekers

Animal Event begon ooit met 3.500 bezoekers en ontving vorig jaar een recordaantal van maar liefst 32.500 dierenliefhebbers. Niet verwonderlijk want van bijna iedere diersoort zijn er op Animal Event experts aanwezig, die allemaal gemeen hebben dat ze heel graag over deze dieren vertellen. Zorg er voor dat ook jij er dit jaar bij bent, want dit wil je niet missen.

Catplaza

Op de Catplaza van Animal Event staat alles in het teken van de kat en is net als vorig jaar het glazen huis met kittens, dat uiteraard heel katvriendelijk is ingericht. Ook is er twee maal daags een raskattendefile. Er zijn stands met informatie over katten, Catcetera is er met leuke spulletjes voor je kat en in de lezingenruimte zijn de hele dag door lezingen over katten. Verder is er iedere dag de Katten Kennisquiz, waarbij je leuke prijzen kunt winnen en kunnen kinderen een heus diploma kattenexpert krijgen.

Vrijkaartjes

Wil je kans maken op twee vrijkaartjes voor Animal Event, zorg dan dat je ingeschreven bent op de nieuwsbrief van kat en stuur voor woensdag 4 mei een mail naar contact@kattengedrag.com met als onderwerp Animal Event 2016 en je naam, adres, postcode en woonplaats.  We maken woensdag de winnaars bekend en sturen je ook persoonlijk bericht als je gewonnen hebt.