Lezing emoties bij katten

Leer je kat beter begrijpen en kom naar de lezing over emoties bij katten die Maggie Ruitenberg op dinsdag 30 mei a.s. om 19 uur geeft bij Veterinair Verwijscentrum de Pietersberg in Oosterbeek.

Dat katten, net als mensen, emoties hebben zal iedere katten eigenaar beamen. Die emoties bepalen hoe de kat zich voelt, maar ook hoe de kat zich gedraagt. Of je kat nu voortdurend aan de meubels krabt; ’s morgens om 5 uur al begint te miauwen of je met bloedende handen achterlaat als je hem in het reismandje probeert te stoppen: Het zijn allemaal uitingen van onderliggende emoties.

In deze lezing leer je de emoties die je kat ervaart beter te herkennen en hoe hier mee om te gaan. De nadruk ligt op het herkennen, begrijpen en voorkomen van (chronische) angst en stress bij katten. Door soms kleine aanpassingen kan een bange of gestreste kat zich aanzienlijk beter gaan voelen. Je leert de opbouw van stress bij je kat te herkennen en krijgt praktische tips om katten te ondersteunen in voor de kat angstaanjagende situaties.

Graag v.t.v. aanmelden i.v.m. beperkte plaatsen: 026-3030430

Datum:
dinsdag 30 mei 2017,
19:00 tot 21:00

Locatie:
Pietersbergseweg 15, Oosterbeek