Gedragstherapieconsult

Gedragstherapieconsult aan huis

Bij een gedragstherapieconsult maak ik een afspraak met u voor een consult bij u thuis. U ontvangt voorafgaand aan het consult een vragenlijst met allerhande vragen over het gedrag, de achtergrond en de leefomgeving van uw kat. Deze vragenlijst ontvang ik graag minimaal 2 werkdagen voor het afgesproken consult ingevuld retour. Omdat het consult bij u thuis plaats vindt, kan ik de kat in zijn eigen omgeving observeren. Ik loop samen met u even het huis en eventuele buitenruimtes door waar de kat komt, zodat ik een goed beeld heb van alles wat een rol kan spelen en u kunt in alle rust uw verhaal vertellen. Het consult aan huis duurt 1,5 tot 2 uur en er is alle ruimte voor u om vragen te stellen.

Tijdens het huisbezoek beoordeel ik het probleemgedrag en geef u adviezen waarmee u direct aan de slag kunt. Van dit huisbezoek krijgt u een samenvatting toegezonden, inclusief de beoordeling probleemgedrag en de therapie adviezen. Daarnaast zal er een kort schriftelijk verslag naar uw dierenarts gezonden worden.

Nabegeleiding:

Na het consult gaat u zelf met het advies aan de slag en kunt u indien dit nodig is contact met mij opnemen voor overleg. Zeker in het begin kan het nodig zijn dat de therapie bijgesteld wordt, want ieder dier reageert weer anders en daar passen we de behandeling dan op aan. Dit nabegeleidingstraject duurt maximaal 3 maanden en vindt plaats per telefoon en/of email.

Lees hier meer over voorwaarden en kosten.