Adviesconsult

Is mijn kat wel gelukkig? Doe ik hem niet tekort? We krijgen een hond of er wordt binnenkort een baby geboren. Hoe zorgen we dat de kat zich nog steeds prettig blijft voelen in huis? Het zijn vragen die mij geregeld gesteld worden tijdens het gratis gedragsspreekuur of als ik een lezing geef. Omdat iedere kat uniek is, is daar geen standaard antwoord voor. Er zijn wel een aantal basisregels voor de inrichting van uw huis, waarmee u iedere kat een plezier doet, maar met een adviesconsult bij u thuis krijgt u net dat beetje extra. Adviezen op maat voor uw kat en uw huishouden.

Het adviesconsult is ideaal als u graag een keer een goed onderbouwd advies wilt hoe u het huis zo katvriendelijk mogelijk kunt maken; advies op maat wilt over de introductie van een nieuwe kat of hond of als u meer uitleg wilt over de lichaamstaal van uw katten. Met een adviesconsult voorkomt u probleemgedrag als overmatig krabben aan meubels, onzindelijkheid en agressie. Angstige katten worden minder bang en overgewicht door verveling of stress wordt voorkomen.

Ik geef u praktisch adviezen en tips over krab- en klimmogelijkheden, kattenbakken, het reismandje, manieren om uw kat meer bezig te houden etc. al naar gelang uw vragen

Voor het adviesconsult kom ik maximaal anderhalf uur bij u thuis. Heeft u meerdere katten dan ga ik ook in op de verschillende behoeftes van de katten in uw huishouden.

Bent u ook bezorgd of uw kat wel voldoende uitdaging heeft? Wil u advies op maat hoe u uw huis katvriendelijker kunt maken? Wilt u probleemgedrag voorkomen? Dan is het adviesconsult echt iets voor u. Vertoont uw kat al probleemgedrag, dat u wilt oplossen, dan adviseer ik een gedragstherapieconsult.

Lees hier meer over voorwaarden en kosten.