Fotowedstrijd Animal Event 2017

Eind april is het weer zover: Animal Event 2017! Het Katten Kenniscentrum Nederland is er natuurlijk ook weer bij op de Catplaza. Als echte kattenliefhebber kan je dit grootste dierenevenement van het jaar niet zomaar overslaan. Hier kun je namelijk echt alles leren over katten. Maggie Ruitenberg geeft dagelijks een workshop en een lezing op het Animal Event en presenteert samen met Sonja van Leeuwen het raskattendefilé.

Heb jij ook altijd zo’n moeite je kat leuk op de foto te zetten? Bij de workshop Katten Fotograferen krijg je van Maggie alle tips en tricks om voortaan de mooiste foto’s van je kat te maken. En hoe kun je nou eigenlijk zien hoe je kat zich voelt? Leer hier meer over tijdens de lezing Emoties Bij Katten van Maggie. Voor een momentje van ontspanning kun je de schattigste kittens bekijken in het glazen huis, of neem een kijkje bij de verschillende raskatten die ook aanwezig zijn op de Catplaza.
Neem je camera mee of gebruik de camera van je mobiele telefoon en maak zelf foto’s van de aanwezige katten op de Catplaza. Je kunt dan meedingen naar een aantal leuke prijzen, die het Katten Kenniscentrum Nederland beschikbaar stelt.

Meer informatie over de fotowedstrijd.