Eerste Hulp Bij Kattengedragsproblemen

Vaak kunt u met wat kleine aanpassingen in uw huis of in de omgang met uw kat al een grote verandering bewerkstelligen in het gedrag van uw kat. Er is dan ook niets op tegen om u eerst zelf in het probleemgedrag te verdiepen en er meer over te lezen. Mogelijk ontdekt u al lezend zelf de oorzaak van het probleemgedrag van uw kat en heeft u helemaal geen kattengedragstherapeut nodig om het probleem op te lossen.

Is het u nog steeds een raadsel waarom uw kat zich misdraagt of heeft u al wat van mijn tips geprobeerd, maar merkt u niet tot nauwelijks verschil, bel me dan eens op het telefonisch spreekuur om te overleggen wat de mogelijkheden zijn om u te helpen.

Heeft u een algemene vraag over het gedrag van uw kat, kijk dan ook eens op de site van Pets Place. Ik ben al vele jaren de kattenexpert bij Pets Place en heb op deze site ontelbaar veel vragen over kattengedrag en probleemgedrag van katten beantwoord. U kunt op deze site in de vragen zoeken op trefwoord. De kans is groot dat ook uw vraag al eens eerder gesteld is.