Contact

K.A.T. Kattengedrag, Advies & Therapie
Spoorwegstraat 67
6828 AN ARNHEM
Telefoon: 06 – 24984397
E-mail: contact@kattengedrag.com
ING rekening 4653175
KvK nr. 09154141
B.T.W. nr. NL1149.35.312.B01

Telefonisch spreekuur

Het gratis telefonisch spreekuur is van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 09.00 uur. Het spreekuur is voor korte vragen over het gedrag van uw kat, algemene adviezen, overleg over een reeds ingesteld therapieplan en vragen over de voeding van uw hond of kat. Het spreekuur dient niet ter vervanging van een consult.

Vragen via e-mail

Door de aard van mijn werkzaamheden ben ik buiten het telefonisch spreekuur over het algemeen slecht telefonisch bereikbaar. Wil je me iets vragen of een bestelling doorgeven na het telefonisch spreekuur dan adviseer ik je me een e-mail te sturen. Gratis adviezen per e-mail geef ik als kattenexpert via de site van Pets Place. Ook beantwoord ik regelmatig de meest gestelde vragen in Goeie vraag! op deze site.

Verkooppunt

K.A.T. is verkooppunt van producten van Ecodor, zoals UF2000 en vers vlees voedingen van Carnibest en Farm Food. Dit voer is uitsluitend op afspraak af te halen. U geeft van te voren uw bestelling door en kunt deze op de afgesproken tijd bij mij afhalen.

Locatie en routebeschrijving

K.A.T. is gevestigd in de wijk Spoorhoek net buiten de binnenstad van Arnhem. In de gehele wijk geldt een regeling voor vergunninghouders, met uitzondering van een klein aantal plaatsen met parkeermeter in de Bloemstraat, Ir. van Muijlwijckstraat en Hommelstraat. Ook de plaatsen bij K.A.T. voor de deur zijn uitsluitend  voor vergunninghouders. U kunt hier dus niet parkeren, maar omdat ik op afspraak werk en zorg dat uw bestelling voor u klaar staat als u deze komt halen, kunt u deze plekken wel even kort gebruiken als laad/los plaats. Parkeren in de wijk kan wel bij de betaalde parkeerplaatsen en in de parkeergarages, waarvan er zich meerdere in de wijk bevinden. Hieronder vindt u een kaartje met de exacte locatie van K.A.T. in de Spoorwegstraat en de parkeermogelijkheden en rijrichtingen in de wijk.

 Vervoer en Parkeren in de Spoorhoek