Agenda

Misschien heeft uw kat wel helemaal geen probleem, maar wilt u gewoon graag meer leren over kattengedrag? Of u heeft al een bezoek van een kattengedragsdeskundige bij uw kat(ten) gehad en wilt u dolgraag verder verdiepen in kattengedrag?

Gedragsadviesbureau K.A.T. biedt diverse mogelijkheden tot het volgen van cursussen, lezingen en workshops. Ook is Maggie Ruitenberg, de gedragsdeskundige van gedragsadviesbureau K.A.T., regelmatig aanwezig op open dagen bij dierenartspraktijken, kattenshows en op het jaarlijkse Animal Event om al uw vragen over het gedrag van uw kat te beantwoorden en voorlichting te geven.

Maggie Ruitenberg verzorgt gastlessen bij de opleiding Feline Gedragstherapeut van de Martin Gaus Academie en de opleiding tot klassiek veterinair homeopaat van het Veterinaire Homeopathie College Nederland. Maar misschien is een opleiding van een paar jaar niet helemaal wat u zoekt? Geen nood, er blijft nog genoeg keus over, want regelmatig worden er lezingen, workshops en eendaagse cursussen georganiseerd in samenwerking met o.a. Edupet, dierenartspraktijken, kattenpensions en dierenasiels.  Kijk bij de lezingen en workshops voor meer informatie over  geplande lezingen, workshops en cursussen.

Daarnaast is er is ook altijd de mogelijkheid workshops en lezingen op maat voor uw organisatie te maken. Neem hiervoor contact op met educatie@kattengedrag.com.